Poblanos Nadziewane Jęczmieniem

Poblanos Nadziewane Jęczmieniem
Poblanos Nadziewane jęczmieniem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 474 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę poblano, jarmuż, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Nadziewane Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Poblanos Nadziewane Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości (5-7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać jęczmień i 3 3/4 szklanki wody i gotować, aż jęczmień będzie miękki (o 30 protokół). Jarmuż wymieszać i 1/8 łyżeczki chili w proszku do jęczmienia, aż jarmuż zwiędnie; wymieszać z cheddarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Ser CheddarSer Cheddar
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
JarmużJarmuż
4
Tymczasem w ciężkim garnku podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać czosnek i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodaj pomidory, Pozostałe 1 łyżeczka chili w proszku i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje (około 30 minut). Obróć ciepło na niskie; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
PomidorPomidor
SOSSOS
SólSól
7
Rozgrzej brojlery ze stojakiem w pozycji środkowej. Pokrój łodygi z papryki, aby zrobić szeroki otwór na farsz; łodygi rezerwowe. Za pomocą małego noża ostrożnie usuń membrany i nasiona. Paprykę szczelnie wypełniamy mieszanką jęczmienną; końce łodygi powracają na wierzch papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
PaprykaPapryka
JęczmieńJęczmień
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
NóżNóż
8
Umieścić w dużym, brojlerów dowód naczynia do pieczenia; broil aż papryka są zwęglone i miękkie (20 minut), obracając raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
9
Dodaj sos pomidorowy do patelni wokół papryki; przykryj każdą paprykę 1/2 plasterka. Dusić aż ser się rozpuści (1-2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Paprykę przełożyć na talerze z sosem; na wierzchu 1 łyżka stołowa plus 1 łyżeczka queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
PaprykaPapryka
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn