Poblanos faszerowane kozim serem puree ziemniaczane

Poblanos faszerowane kozim serem puree ziemniaczane
Poblanos Nadziewane kozim serem puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, maślanki, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kozi Ser Puree Ziemniaczane, Kozi Ser Puree Ziemniaczane, oraz Kozi Ser Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Papryka Grill, bez pokrywy grill, 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść paprykę w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać ostrożnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
3
Każdy pieprz pokroić wzdłuż w dół 1 strona, uważając, aby nie przeciąć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
4
Usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
5
Ziemniaki pokroić na 2-calowe kawałki. Przynieść ziemniaki, sól, i woda do pokrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, i gotować 20 minut lub do miękkości; odcedzić. Powrót ziemniaki do holenderskiego pieca, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Ziemniaki rozgnieść masą ziemniaczaną. Wymieszać w maślance, masło, chiles, i pół koziego sera do blended. Mieszanka łyżki do plastikowej torby zamrażarki o wielkości galonów. (Nie zamykać.) Snip 1 róg worka, i rury mieszaniny do każdego pieprzu; top z pozostałym kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
MaślankaMaślanka
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Papryka ChiliPapryka Chili
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
7
Papryka Grill, pokryte pokrywą grill, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 10 do 12 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn