Poblano Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto Poblano. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, papryka poblano, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Poblano Pesto, Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Char papryki poblano na szczycie palnika gazowego, na grillu, lub pod brojlerem), aż wszystkie boki są czernione.
Umieść w misce szczelnie przykrytej folią, pozwalając parze na rozluźnienie skóry. Palcami lub łyżką zeskrobać i wyrzucić poczerniałą skórę, a następnie usunąć nasiona i rdzeń. Grubo posiekać poblanos i umieścić w mini robocie kuchennym.
Dodaj parmezan, kolendra, czosnek, chili w proszku i oleju i procesu, aż dobrze połączone, ale nie całkowicie gładkie. Smak i doprawić solą.;