Poblano Mac i Manchego z kukurydzą i pieczarkami

Poblano Mac i Manchego z kukurydzą i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Poblano Mac i Manchego z kukurydzą i grzybami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie, mąka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kasza pieczona Poblano i Manchego Weisenberger, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Słodka Kukurydza, Poblano + Cebula Żółta Kukurydza Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i brązowy grzyby, 10 protokół. Zeskrobać ziarna kukurydzy z kolb i dodać do grzybów. Doprawić solą i czarnym pieprzem i kontynuować gotowanie, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przecier bulion z poblanos, czosnek, kolendra, cebula i trochę soli i czarnego pieprzu w blenderze lub robocie kuchennym. Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu, a następnie ubić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Ubić mleko i śmietanę i trochę podgrzać. Wymieszać w puree poblano i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 20 do 25 protokół. Wymieszać 1 szklankę startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Makaron ugotować do al dente w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą. Przed odsączeniem makaronu należy przygotować chochlę ze skrobiowej wody do gotowania. Makaron wrzucić z sosem, grzybami i kukurydzą, dodając trochę zastrzeżonej wody skrobiowej, jeśli sos jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Wlać do naczynia do pieczenia i top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec do brązowego i bąbelkowy, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn