Poblano Mac i Manchego z kukurydzą i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Poblano Mac i Manchego z kukurydzą i grzybami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie, mąka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kasza pieczona Poblano i Manchego Weisenberger, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Słodka Kukurydza, Poblano + Cebula Żółta Kukurydza Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i brązowy grzyby, 10 protokół. Zeskrobać ziarna kukurydzy z kolb i dodać do grzybów. Doprawić solą i czarnym pieprzem i kontynuować gotowanie, 5 do 6 minut.
Przecier bulion z poblanos, czosnek, kolendra, cebula i trochę soli i czarnego pieprzu w blenderze lub robocie kuchennym. Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu, a następnie ubić mąkę.
Ubić mleko i śmietanę i trochę podgrzać. Wymieszać w puree poblano i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 20 do 25 protokół. Wymieszać 1 szklankę startego sera.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Makaron ugotować do al dente w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą. Przed odsączeniem makaronu należy przygotować chochlę ze skrobiowej wody do gotowania. Makaron wrzucić z sosem, grzybami i kukurydzą, dodając trochę zastrzeżonej wody skrobiowej, jeśli sos jest zbyt gęsty.
Wlać do naczynia do pieczenia i top z pozostałym serem.
Piec do brązowego i bąbelkowy, 15 do 20 protokół.