Po prostu pyszny bochenek mięsny i sos

Po prostu pyszny bochenek mięsny i sos
Po prostu pyszny Meat Loaf i sos może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 25g tłuszczu i w sumie 368 kalorii. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 23 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka włoskiej bułki tartej, jajka, mielonej wołowiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Z Sosem Grzybowym, Bochenek borowikowy z sosem grzybowym, oraz Po Prostu Pyszna Muesli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Dokładnie wymieszaj wołowinę, bułkę tartą i jajko. Uformuj mocno bochenek o wymiarach 8 x 4 cale na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozłóż 1/2 puszki zupy na bochenku mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
MięsoMięso
4
Piec 30 minut lub do końca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszaj 2 łyżki stołowe, pozostałą zupę i wodę w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzej i podawaj z bochenkiem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn