Południowo-zachodnia Quesadilla ze śmietaną Kolendrowo-limonkową
Południowo-zachodnia Quesadilla z kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową jest wegetariańska przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 15 osób było pod wrażeniem tej receptury. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka sera pepper jack, soku z limonki, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo hor d ' oeuvre. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Południowo-zachodnia Quesadilla ze śmietaną Kolendrowo-limonkową, Pieczony Kurczak Z Kwaśną Śmietaną Kolendrowo-Limonkową, oraz Tacos z krewetkami ze śmietaną Kolendrowo-limonkową podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Smażyć czerwoną paprykę i cebulę do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Cebula
4
Dodaj kukurydzę, płatki czerwonej papryki, kminek, sól i pieprz do smaku. Wrzucić do włączenia i saute przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Kminek
Kukurydza
5
Przełożyć do miski i dodać kolendrę. Rozgrzej długą, 2-palnikową żeliwną patelnię lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
6
Ułóż 2 tortille na powierzchni roboczej i równomiernie rozprowadź każdą z suszonych czarnych fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Funtów Jeżyn (około
7
Na patelni umieścić tortille, z boku fasoli, na patelni (zacznij od 1, Jeśli używasz patelni saute).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Posypać cebulowo - czerwoną papryką równomiernie na wierzchu każdego, a następnie posypać równomiernie serem. Przykryj kolejną tortillą pokrytą czarną fasolą i gotuj, aż ser się roztopi, około 4 minut. Odwróć quesadillas, aby wznieść toast na drugą stronę. Każdą quesadillę pokroić w 8 klinów, posypać kolendrą i podawać z kwaśną śmietaną limonkowo-Kolendrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Papryka Czerwona
Kwaśna śmietana
Kolendra
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Ser
Cebula
Tosty
Wapno
9
W małej misce wymieszać wszystkie składniki do połączenia. Doprawić do smaku, w razie potrzeby solą.