Południowo-zachodnia kukurydza i pomidory

Southwest Corn and Tomatoes to dodatek dla 6 osób. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 138 kalorii, 3 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką kolendrę, papryczki jalapeno, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 57%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak południowo-zachodni nadziewany chleb kukurydziany z kukurydzą i zielonymi papryczkami chili, południowo-zachodni Mac i pomidory nadziewane serem oraz południowo-zachodnia salsa kukurydziana.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kukurydzę, pomidory, cebulę, papryczki jalapeno i czosnek.
Skropić olejem; wrzucić do płaszcza.
Przenieś do 15-calowego. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 425°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż cebula będzie miękka, mieszając dwukrotnie. Łyżką przełóż do miski. Wymieszać z kolendrą i solą.