Pleśń Z Sera Wędzonego Łososia
Pleśń z sera wędzonego łososia to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 811 kalorii, 18g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jeśli masz cebulę, śmietanę, zmielone migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to British Cheese Board-Cheshire Cheese and Smoked Salmon Quiche, Kubki Z Serem Wędzonym Łososiem, oraz Serek Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
Połącz serek śmietankowy, pimientos, cebulę i migdały. Wymieszać łyżką na pergaminie, owinąć i umieścić w misce, aby utworzyć formę. Schłodzić przez 4 do 6 godzin. Po wystygnięciu wyjąć z formy, rozpakować i położyć na talerzu.
Rozprowadzić równomiernie śmietaną i udekorować posypanym koperkiem.
Podawać pleśń na półmisku lub desce serowej z różnymi krakersami.