Pleciony Panettone
Pleciony Panettone może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, jajka, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pleciony Blond Panettone, Chała pleciona Rona, oraz Pizza Pleciona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarza składniki w cyklu ciasta, zgodnie ze wskazówkami producenta.
Dodaj rodzynki i migdały, gdy zabrzmi sygnał owoców i orzechów (lub 5 minut przed końcem ostatniego ugniatania).
Pod koniec cyklu zeskrobujemy ciasto na płytkę lekko pokrytą mąką uniwersalną. Ciasto podzielić na 3 równe kawałki.
Zwiń każdy kawałek, aby utworzyć linę o długości około 12 cali.
Przykryć Bochenek lekko folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż puffy, o 35 protokół.
Ubij 1 duże żółtko, aby wymieszać z 1 łyżką wody.
Szczotka warkocz z mieszaniny jaj.
Piec warkocz w piekarniku 350 na złoty kolor, o 30 protokół. Schłodzić na stojaku co najmniej 15 minut przed krojeniem.
Podawać na gorąco, ciepło lub chłodno.