Pleciony Bochenek Do Pizzy
Pleciony Bochenek do pizzy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oregano, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pleciony Bochenek Cebulowy, Pleciony Bochenek Sezamowy, oraz Karmelowy Bochenek Pleciony Z Jabłek podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Tymczasem na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Całkowicie Cool. Poncz ciasto w dół. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; zwinąć na 15-calową. x 12 po. prostokąt.
Umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Rozłóż wypełnienie wzdłuż środka trzeciego prostokąta.
Na każdym długim boku wyciąć 1-1 / 2-in.- szerokie paski około 2-1 / 2 cala. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło. Schłodzić resztki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Fonterutoli Chianti Classico]()
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: głęboko purpurowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w połączeniu z lekkimi tostami i korzennymi odcieniami.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest nietypowe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico jest kolczastym i szorstkim winem, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest gotowy do picia teraz, ale poprawi się przez co najmniej pięć lat więcej.Alkohol: 13,5% obj.