Plastry Indyka Z Grilla

Plastry Indyka Z Grilla
Grillowane plastry indyka z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się jako tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, proszku czosnkowego, chrzanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzechowe Plastry Indyka, Panierowane Plastry Indyka, oraz Indyk z plasterkami jabłka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sodę, sos sojowy, olej, czosnek w proszku i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj plastry indyka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 6-8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn