Plastry czerwonej papryki i tapenady
Czerwona papryka i plasterki Tapenade może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tapenady z oliwek, półksiężyc rolki, sos marinara, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wyjąć ciasto półksiężyc z puszki i rozwinąć. Rozdzielić na 8 trójkątów.
Ułóż kawałki ciasta na blasze do pieczenia. Top każdy plaster z łyżką sosu marinara, niektóre rozdrobnione jack i sera pleśniowego, łyżka tapenade z oliwek, i czerwone paski papryki.
Piec w piekarniku przez 12 do 15 minut, lub aż krawędzie będą złote.