Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, tuńczyk i plasterek kukurydzy cukrowej może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 12g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga opakowania gotowego ciasta francuskiego, cheddaru, szczypiorku i crème fraîche. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczenie Makaronu Z Tuńczykiem, Sałatka z tuńczyka, fasoli i kukurydzy cukrowej, oraz Naleśniki z tuńczykiem i słodką kukurydzą Cheat ' s.
Instrukcje
1
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyłożyć ciasto na blasze do pieczenia. Uszczypnij krawędzie, aby utworzyć granicę, mocno naciskając na rogach. Nakłuć środek widelcem i wstawić do piekarnika na 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W międzyczasie wymieszać tuńczyka i kukurydzę cukrową w misce i doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyjąć ciasto z piekarnika, naciskając środek tylnym widelcem, ponieważ będzie trochę nadmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozłóż crme frache na środku, łyżkę mieszanki tuńczyka na wierzchu, a następnie posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mandarynki, Każda
6
Piec jeszcze 10-15 minut, aż się zrumieni, nadmuchnie i ugotuje.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.