Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i śmietaną koperkową
Naleśniki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i śmietaną koperkową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 350 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz ziemniaki do pieczenia, proszek do pieczenia, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś Wędzony I Krem Z Chudego Koperku Z Kawiorem Na Piecu Pieczonym, Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i estragonem Creme Fraîche, oraz Crostini z wędzonego łososia z kremem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj crme frache z koperkiem i sokiem z cytryny. Doprawić solą i czarnym pieprzem i posypać szczypiorkiem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
W robocie kuchennym lub na tarce pudełkowej grubo rozdrabniamy ziemniaki i cebulę.
Przełożyć na duży, czysty ręcznik kuchenny i wycisnąć do sucha.
W średniej misce wymieszaj rozdrobnione ziemniaki i cebulę z jajkiem, mąką, proszkiem do pieczenia, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Na dużej patelni nonstick lub na patelni podgrzać olej roślinny, aż się połysk. Drop 2 łyżki mieszanki ziemniaków do patelni i spłaszczyć z tyłu łyżką, aby 3-calowy Okrągły. Dodać około 5 więcej naleśników i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty na dnie, o 4 protokół. Odwróć naleśniki i gotować, aż złoty, o 2 minuty dłużej.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Powtórz z pozostałą mieszaniną ziemniaków; powinieneś mieć 12 naleśników.
Ułóż placki ziemniaczane na talerzu.
Podawać na ciepło, z kremem koperkowym, wędzonym łososiem i kawiorem.