Przepis placki ziemniaczane z czarną fasolą i Salsan Mango jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka fasoli, sok z limonki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Paszteciki z czarnej fasoli z awokado i salsą pomidorową, Salsa Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Salsa z czarnej fasoli i Mango dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.