Placki Ziemniaczane Czosnkowo-Cebulowe

Czosnek-Scallion placki ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise, Chrupiące placki ziemniaczane z serem rolniczym, cebulką, czarnym pieprzem i chipsami z jarmużu, oraz Ciasto Ziemniaczane Z Łososiem Wędzonym Z Kremem Czosnkowym.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej, osolonej wodzie, aby pokryć 15 minut lub do miękkości.
Ziemniaki odcedzić, ostudzić i obrać; grubo posiekać.
Połączyć ziemniaki, czosnek, 1/4 szklanki zielonej cebuli, sól, i pieprz; odstawić.
Rub 3 (6-calowe) żeliwne patelnie z oliwą z oliwek.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut.
Dodaj 1 łyżka masła, dno Powłoki 1 patelni. Łyżka jednej trzeciej mieszaniny ziemniaków do gorącej patelni, naciskając lekko z tyłu łyżki. Kropka z 1 łyżką masła i posypać 1 łyżką zielonej cebuli. Powtórz procedurę z pozostałymi umiejętnościami.
Gotować na górze zakresu na średnim ogniu 5 minut lub aż złoty na dnie.
Piec w 450 przez 5 minut lub do złotego na wierzchu.
Pokrój każde ciasto na pół.
Uwaga: przepis można przygotować w 1 (12-calowej) żeliwnej patelni. Obróć się i pokrój w kliny.