Placki Ziemniaczane

Placki Ziemniaczane
Naleśniki ziemniaczane może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 20 i kosztuje 32 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Chanuka. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnku, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane), Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), oraz Placki Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zetrzyj 5 ziemniaków na największych otworach tarki. Ziemniaki wrzucić z octem i umieścić w sitku z siatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
3
Umieść kilka talerzy na wierzchu ziemniaków i zważyć ziemniaki w dół, aby spróbować wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odstawić na co najmniej 30 minut.
5
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostałe 3 ziemniaki pokroić na 6 sztuk Każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Umieścić je w rondlu z czosnkiem. Przykryj ziemniaki wodą o około 1 cala. Wodę obficie przyprawić solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i dusić, aż będą przetargu widłowego, 10 do 12 protokół. Przecedzić i, gdy ziemniaki są jeszcze gorące, przepuścić je przez młynek spożywczy lub zacieru zacierem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Połącz starte ziemniaki i puree ziemniaczane. W małym naczyniu ubić 2 jajka i dodać do mieszanki ziemniaków. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
9
Zalać dużą patelnię saute lub żeliwną patelnię oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Dodać 3-calowy patty z mieszaniny ziemniaków, gotować, i jeść, aby upewnić się, że mieszanka ziemniaków jest doskonale przyprawione. W razie potrzeby ponownie przyprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Praca w partiach, zrobić i gotować wszystkie naleśniki, aż będą brązowe i chrupiące i gotowane przez, 3 do 4 protokół z każdej strony. Naleśniki osuszyć na papierowych ręcznikach i posypać solą. Trzymaj na tacy arkuszy, aby utrzymać ciepło w piekarniku, aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn