Placki z pieczarek i soczewicy z polewą biszkoptową Gouda
Pieczarkowo-Soczewicowe paszteciki z polewą biszkoptową Gouda to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz soczewicę, borowiki, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Placki Z Pieczarek I Soczewicy Z Polewą Biszkoptową Gouda, Indywidualne Placki Wołowe Z Polewą Biszkoptową, oraz Zapiekanki z kurczakiem i warzywami z polewą biszkoptową.
Instrukcje
1
Połącz 3 szklanki zimnej wody, soczewicy i 1/4 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić; odstawić soczewicę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
3
Wlać 3 szklanki wrzącej wody na porcini w średniej misce; moczyć 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Usunąć porcini z moczonej cieczy, wycisnąć do sucha i grubo posiekać. (Rezerwy moczenie cieczy.)
5
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
9
Mąkę wymieszać z warzywami; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Mąka Uniwersalna
10
Dodać płyn do namaczania porcini.
11
Wymieszać z borowikami, ziemniakami, sosem sojowym i pastą pomidorową. Przykryć; dusić, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, 13 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Sos Sojowy
Ziemniak
12
Dodać soczewicę, doprawić solą i pieprzem. Podziel wypełnienie na cztery 2-szklankowe miseczki żaroodporne. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w procesorze; blend 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Dodać masło; pulsować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Dodać maślankę; pulsować, aż ciasto utworzy wilgotne grudki. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podzielić na 4 równe części; kształt każdy na 2/3-calowy-gruby dysk. Ułożyć na szczycie nadzienia okrągłe okr.na wierzchu serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ser
Ciasto
5
Piec ciasta pot na blasze do pieczenia, aż tester włożony do biszkopt polewa wychodzi czysty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Garnek
6
W porcji: 475 kalorii, 11 g tłuszczu, 10 g błonnika