Placki Z Jabłkami Smażonymi
Smażone placki jabłkowe to Wegetariańskie deser. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki Z Jabłkami Smażonymi, Placki Z Jabłkami Smażonymi, oraz Placki Smażone Z Jabłkami.
Instrukcje
Jabłka moczyć przez noc w wodzie, aby pokryć; odcedzić i dobrze spłukać.
Połącz jabłka i 1 szklankę wody w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do przetargu. Super. Wymieszać z masłem, cukrem, cynamonem, gałką muszkatołową i sokiem z cytryny; dobrze rozgnieść.
Podziel ciasto na trzecie; zwiń każdą porcję na grubość 1/8 cala na woskowanym papierze.
Pokroić w 4-calowe okręgi.
Na połowie każdego z kółeczek wyłożyć ok. 1 łyżkę mieszanki jabłkowej. Zanurz palce w wodzie i zwilż krawędzie kół; złóż na pół, upewniając się, że krawędzie są równe. Brzegi ciasta mocno docisnąć widelcem zanurzonym w mące.
Rozgrzać 1 cal oleju do 375 na dużej patelni. Gotować ciasta, aż złoty kolor z obu stron, obracając raz.
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.