Placki truskawkowo-rabarbarowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, cukier granulowany, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Truskawkowo-Rabarbarowe, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Pięcioskładnikowe Kwadraty Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w średniej misce, wymieszać masło, brązowy cukier i wanilię z łyżką. Wymieszać 2 szklanki mąki, owies, orzechy, soda oczyszczona i sól, aż kruchy. Rezerwa 2 szklanki mieszanki kruche. Wcisnąć pozostałą kruchą mieszaninę w nieczystej patelni o wymiarach 15x10x1 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, wymieszać cukier granulowany, 2/3 szklanki mąki, mleko i jajka z łyżką, aż będzie gładka. Złóż truskawki i rabarbar. Łyżka napełniania na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Piec 40 do 50 minut lub aż polewa jest złoty kolor i wypełnienie jest ustawione. Lekko schłodzić, około 30 minut. Do serwowania kawałków pokroić w 5 rzędów po 4 rzędy.