Placki Rybne ... Z Chipolte Aioli & Granat CORN Relish

Placki Rybne ... Z Chipolte Aioli & Granat CORN Relish
Fish Cakes ... z Chipolte Aioli & Granate CORN Relish jest pescatarian przepis z 24 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Talk of Tomatoes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, majonez chipolte, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to West Indies Fish Cakes With Curry Aioli, Brat hamburgery z Stout Aioli i CORN Relish, oraz Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli.

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifniely diced annaheim chili pepperfniely diced annaheim chili pepper1szczyptaszczypta papryki chiliszczypta papryki chili596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno mielona kolendradrobno mielona kolendra2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2(zima)mielona świeża włoska pietruszka płaskolistnamielona świeża włoska pietruszka płaskolistna11 funt cukinii,1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(może być lub przeglądać)dijondijon1limonka, soczystalimonka, soczysta24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna do smakuSól koszerna do smaku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimajonez chipoltemajonez chipolte1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony parmezanrozdrobniony parmezan796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinasiona granatu (aka arils)nasiona granatu (aka arils)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitilapia lub inna biała ryba, grubo posiekanatilapia lub inna biała ryba, grubo posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)WorcestershireWorcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn