Placki rybne i ziemniaczane z jogurtem koperkowym
Złote chrupiące ryby i placki ziemniaczane z jogurtem koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz olej roślinny, ziemniaki, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ciastka Złote Ryby, Cytryna i koperek Panko Crusted paluszki rybne, oraz Parmezan Crusted Fish with Lemon Dill Sauce.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.