Placki Orzechowe
Placki orzechowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 28 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, masła, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placki Orzechowe, Placki Pecan Pie, oraz Placki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesiać razem 2 szklanki mąki i 2/3 szklanki cukru pudru.
Pokroić w 3/4 szklanki zmiękczonego masła za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina przypomina grubą potrawę. Pat mieszaniny na dnie i 1 1/2 cala się boki lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Super.
W rondlu na średnim ogniu zagotuj brązowy cukier, miód, 2/3 szklanki masła i śmietanę. Wymieszać z orzechami pekan i wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty i bąbelkowy. Ostudzić całkowicie przed cięciem na 2-calowe kwadraty.
Judy Russell, Birmingham, Alabama