Placki kukurydziane w stylu tajskim ze słodkim sosem Chilli
Placki kukurydziane w stylu tajskim ze słodkim sosem Chilli mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 514 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.45 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, kolendrę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wiele osób robiło ten przepis, a 1458 mówi, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki z cebulą i fetą ze słodkim sosem sojowym chilli + wygraj kosz serowy, Tajskie placki rybne ze słodkim sosem chilli, oraz Jak zrobić tajski słodki sos Chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj kukurydzę, mączkę kukurydzianą, mąkę, jajko, pastę curry, zieloną cebulę, kolendrę, chili, sos rybny i sok z limonki.
Rozgrzać olej na patelni.
Łyżka mieszaniny kukurydzy na patelni do postaci pasztecików i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 2-4 minut na stronie.
Podawać ze słodkim sosem chili.