Placki kukurydziane nadziewane serem (Arepas Rellenas de Queso)

Placki kukurydziane nadziewane serem (Arepas Rellenas de Queso)
Placki kukurydziane nadziewane serem (Arepas Rellenas de Queso) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 407 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 1479 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone placki z serem (Arepas de Queso), Grillowane Arepy z serem farmerskim (lub Queso Blanco), oraz PLACKI KUKURYDZIANE Z KURCZAKIEM I AWOKADO (AREPAS CON POLLO Y AGUACATE) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać masarepę, wodę, sól i masło. Ugniataj dłońmi przez około 3 minuty zwilżając dłonie wodą podczas pracy.Z ciasta uformować 6 małych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść każdą kulkę między 2 plastikowymi torbami lub pergaminem i płaską pokrywą doniczki spłaszczyć do około 1/3 cala. Arepas powinny mieć około 5 " średnicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj masło do nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść arepas na patelni i gotuj około 3 minut z każdej strony, aż utworzy się skorupa lub dopóki nie będą złote.Podziel arepas za pomocą noża, jak to zrobić z angielskim muffin i stuff wit 2 plastry sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Umieść nadziewane arepas z powrotem na patelni na średnim ogniu i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż ser topi się i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn