Placki Grzybowo-ryżowe z cytrynowo-koperkową śmietaną

Placki Grzybowo-ryżowe z cytrynowo-koperkową śmietaną
Placki Grzybowo-ryżowe z cytrynowo-koperkową śmietaną to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 570 kalorii, 10g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 246 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pół na pół, ryż, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia z kurczakiem i grzybami z ryżem, Dip Koperkowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Wędzony łosoś W / Chili placki kukurydziane i kwaśną śmietaną Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż uwolnią większość swojego płynu i zaczął brązowieć, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodaj szalotkę, tymianek, sól i pieprz do smaku i gotować o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj wermut lub sherry i deglaze patelni, skrobanie rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Pieczarki przełożyć do dużej miski z ugotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mąkę posypać mieszanką ryżową i lekko doprawić solą i pieprzem. Jajka ubić śmietaną i dodać do mieszanki ryżowej. Dokładnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk. Opakowanie mieszanki ryżu do miary 1/3 Puchar i dodać do gorącej patelni, aby utworzyć ciasto. Powinieneś być w stanie zmieścić około 6 placków na patelni; nie tłocz patelni. Gotować placki niezakłócone, aż rumiane i chrupiące z jednej strony, o 6 protokół. Flip placki i gotować i rumiane z drugiej strony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przenieś placki na wyłożoną ręcznikiem papierowym tacę, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
Usunąć wszelkie zabłąkane kawałki ryżu lub grzybów z patelni łyżką szczelinową i dodać około 3 łyżki oleju, aby ugotować Pozostałe placki. Podczas gotowania wymieszaj śmietanę, sok z cytryny i skórkę oraz koperek. Top odsączone placki z mieszaniny śmietany i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn