Placki dyniowe (bezglutenowe, wegańskie, o niskiej zawartości cukru)

Placki dyniowe (bezglutenowe, wegańskie, o niskiej zawartości cukru)
Dynia kwadraty (bezglutenowe, wegańskie, Low-sugar) może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 671 kalorii, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz namoczone orzechy nerkowca, gałkę muszkatołową, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Płatki owsiane z dyni (wegańskie, bezglutenowe, bez oleju), Wegańskie placki Pumpkin Pie z bezglutenową skorupą Graham Cracker, oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego).

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaranta trzcinowatamaranta trzcinowata1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa brązowa (użyliśmy kiełków)mąka ryżowa brązowa (użyliśmy kiełków)1Batoniki toffi Heath1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenamoczone orzechy nerkowca (moczyliśmy je przez około 1 godzinę)namoczone orzechy nerkowca (moczyliśmy je przez około 1 godzinę)1Batoniki toffi Heathlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej kokosowy (lub olej)olej kokosowy (lub olej)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calalucumalucuma23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMączka z lnuMączka z lnu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka z prosa (użyliśmy kiełków)mąka z prosa (użyliśmy kiełków)0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka puree z dyni (zrobiliśmy 3/4 wszystko, co nam zostało, ale myślę, że 1 szklanka zrobi świetnie)1 szklanka puree z dyni (zrobiliśmy 3/4 wszystko, co nam zostało, ale myślę, że 1 szklanka zrobi świetnie)12 łyżeczki czosnku w proszkuwanilia (pamiętaj, że używamy wanilii bezalkoholowej, więc dostosuj się do swoich upodobań)wanilia (pamiętaj, że używamy wanilii bezalkoholowej, więc dostosuj się do swoich upodobań)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaciepła wodaciepła woda591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweksylitolksylitol
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn