Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 273 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, dynia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Placki Deserowe Z Dyni, Placki Deserowe Miodowo-Dyniowe, oraz Makeover Crunchy Pumpkin Deser Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki Bisquick i 1/2 szklanki orzechów pekan. Używając blendera do ciast lub widelca, pokrój w 1/2 szklanki masła, aż mieszanina będzie krucha. Palcami posypanymi mąką wcisnąć mieszankę na dno patelni.
Tymczasem, w dużej misce, ubić składniki napełniania trzepaczką drutu, aż będzie gładka; odstawić. W średniej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick mix i 1/2 szklanki brązowego cukru. Używając blendera do ciast lub widelca, pokrój w 1/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami pekan.