Placek ziemniaczany z kandyzowanymi pekanami i kokosem

Placek ziemniaczany z kandyzowanymi pekanami i kokosem
Przepis słodki placek ziemniaczany z kandyzowanymi pekanami i kokosem jest gotowy w około 5 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, masło, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Purée ze słodkich ziemniaków z kandyzowanymi orzechami pekan, Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z rumem i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z rumem i kandyzowanymi orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na skorupę: mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia wrzucić do miski robota kuchennego, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać połowę masła i pulsować, aż mieszanina przypomina drobną mąkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana DrobnaMąka Kukurydziana Drobna
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodaj pozostałe masło i kontynuuj pulsowanie, aż żadne kawałki nie będą większe niż groch.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Dodaj 2 łyżki wody z lodem i pulsuj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Dodać tylko tyle z pozostałych 1 do 2 łyżek wody lodowej, trochę na raz, i pulsować, aż ciasto po prostu się zbierze i utrzymuje swój kształt po ściśnięciu. Ciasto przełożyć na duży arkusz folii, zebrać do płyty i dobrze owinąć. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 11-calowego koła i dopasuj je do 9-calowego talerza ciasta. Zagniatać krawędzie i przechowywać w lodówce ciasto do ostygnięcia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nakłuj dno i boki skorupy kilka razy zębami widelca. Dopasuj kawałek folii aluminiowej na skorupie i wypełnij folię ciężarami ciasta lub suchą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec, aż krawędzie skórki będą złote, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Usuń folię i ciężary, powrót skorupę do piekarnika i nadal piec, aż dno skorupy jest lekko złoty i nie błyszczące, 10 do 15 minut dłużej. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Do nadzienia: podczas gdy skorupa stygnie, użyj widelca, aby nakłuć ziemniaki na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
PochrzynPochrzyn
11
Umieść je na obramowanej blasze do pieczenia i piecz w piekarniku jeszcze w temperaturze 350 stopni F, aż bardzo miękkie, 45 minut do 1 godziny. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać i zacieru do bardzo gładkiej; należy mieć około 2 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przenieść zacieru do średniej miski i dodać śmietanę, brązowy cukier, wanilia, ziele angielskie, imbir, sól i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Trzepaczka aż będzie gładka. Delikatnie stuknij w dno miski kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy i piec, aż środek ciasta jest ustawiony i nie lśniące, 1 godzinę do 1 godziny 10 minut; jeśli krawędzie skorupy brązowy zbyt szybko, przykryć je luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
15
Przenieść ciasto do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1
Rozgrzać masło na średniej patelni na średnim ogniu, aż się stopi. Wymieszaj brązowy cukier, wanilię i sól, mieszając, aż mieszanina zacznie bąbelkować. Mieszać w pekan i gotować, aż orzechy są tosty i wchłonąć większość mieszaniny cukru maślanego, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia i delikatnie wymieszać w kokosie. Łyżka na ciasto i naciśnij delikatnie, aby przylegać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Odstawić na co najmniej 20 minut do ostygnięcia.
4
Podawać ciasto z bitą śmietaną w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numer 5. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 69 dolarów za butelkę.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn