Placek Z Rodzynkami Jabłkowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z rodzynkami jabłkowymi. Przepis ten służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasta, jajka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Batony Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Bułeczki Cynamonowe podobnych receptur.
Instrukcje
Arkusz ciasta przeciąć na pół. Przepakować i schłodzić jedną połowę do innego użytku. Na lekko mąki powierzchni, rozwałkować pozostałą połowę do 8-in. koło.
Przeniesienie do 7-in. Płyta pie; krawędzie flet.
W dużej misce połączyć jabłka, 1 łyżkę cukru i cynamon; umieścić w skorupie. W małej misce połączyć mąkę, orzechy włoskie, rodzynki, masło, jajko i pozostały cukier; łyżka na wierzchu.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż polewa będzie złotobrązowa, a owoce delikatne, pokrywając krawędzie folią, aby zapobiec przerastaniu, jeśli to konieczne. Fajne na drucianym stelażu.