Ciasto z prosa wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, cebuli, prosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s, Pudina Millet Rice-Pudina Korran Annam-Indyjski Foxtail Millet s, oraz Kasza Jaglana.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 szklankę wody i owsa do wrzenia w rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, 10 minut. Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i proso do wrzenia w osobnym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i proso jest miękka, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proso
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Połączyć Owies, Proso, cebula, marchew, seler, ziemniaki, olej z krokosza barwierskiego, tamari, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, goździki, sól, i czarny pieprz razem w dużej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza Barwierskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Proso
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Tamari
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Naciśnij 1 ciasto ciasto crust do 9-calowej patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Wlać nadzienie do skorupy ciasta. Top z drugim ciasto ciasto skorupa; szczypać krawędzie razem. Przebić kilka obszarów wierzchniej skórki, aby umożliwić ciasto do wentylacji podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Umyj górną skórkę z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego