Ciasto z kwaśną śmietaną i rodzynkami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, margaryny, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Z Rodzynkami, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczona Skorupka.
3
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W rondlu 1-quart podgrzać rodzynki i wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić; odstawić.
6
W rondlu 2-quart, wymieszać 1 szklankę cukru, mąkę i sól. W misce ubić żółtka, śmietanę i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj do mieszaniny cukru na patelni. Gotować na małym ogniu o 15 protokół lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Zdjąć z ognia.
9
Dodać odsączone rodzynki, orzechy i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, ubijając, aż mieszanina utworzy sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii. Łyżka bezy nad nadzieniem; rozprowadzić do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
13
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Piec w temperaturze 177° około 12 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana. Ochłodzić całkowicie, około 3 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.