Placek z jagodami z kruszonką migdałową

Placek z jagodami z kruszonką migdałową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Wild Blueberry Pie z kruszonką migdałową polewa spróbuj. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, niebielona mąka uniwersalna, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Kruszonką Migdałową, Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową, oraz Ciasto Z Kruszonką Jagodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkować pie crust dysku na mąki powierzchni do 12-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Przenieś do naczynia szklanego o średnicy 9 cali. Obróć krawędzie skorupy pod i zaciskać dekoracyjnie, tworząc krawędź skorupy 1/4 cala nad bokami naczynia ciasto. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania i polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1
Trzepaczka 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru i skrobi kukurydzianej w ciężkim dużym rondlu do wymieszania. Wymieszać z jagodami i sokiem z cytryny. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina bąbelków i zgęstnieje, często mieszając delikatnie, o 13 protokół. Schłodzić nadzienie do ostygnięcia, około 1 godziny. Jeśli pożądana jest większa słodycz, wymieszaj cukier łyżką stołowąp.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze; mieszaj, aż mieszanina zacznie się zlepiać.
2
Przenieść do miski; schłodzić 30 minut. Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Równomiernie rozprowadzić nadzienie borówkowe w unbaked crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Posypać polewą równomiernie.
5
Umieść ciasto na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż skorupa i polewa są złote i wypełniając pęcherzyki gęsto, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przenieść ciasto do stojaka i całkowicie ostudzić. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 8 godzin wcześniej.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
8
Podawać ciasto z bitą śmietaną lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn