Placek z jagodami z kruszonką migdałową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Wild Blueberry Pie z kruszonką migdałową polewa spróbuj. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, niebielona mąka uniwersalna, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Kruszonką Migdałową, Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową, oraz Ciasto Z Kruszonką Jagodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkować pie crust dysku na mąki powierzchni do 12-calowy Okrągły.
Przenieś do naczynia szklanego o średnicy 9 cali. Obróć krawędzie skorupy pod i zaciskać dekoracyjnie, tworząc krawędź skorupy 1/4 cala nad bokami naczynia ciasto. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania i polewy.
Trzepaczka 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru i skrobi kukurydzianej w ciężkim dużym rondlu do wymieszania. Wymieszać z jagodami i sokiem z cytryny. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina bąbelków i zgęstnieje, często mieszając delikatnie, o 13 protokół. Schłodzić nadzienie do ostygnięcia, około 1 godziny. Jeśli pożądana jest większa słodycz, wymieszaj cukier łyżką stołowąp.
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze; mieszaj, aż mieszanina zacznie się zlepiać.
Przenieść do miski; schłodzić 30 minut. Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°.
Równomiernie rozprowadzić nadzienie borówkowe w unbaked crust.
Posypać polewą równomiernie.
Umieść ciasto na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż skorupa i polewa są złote i wypełniając pęcherzyki gęsto, o 50 protokół.
Przenieść ciasto do stojaka i całkowicie ostudzić. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 8 godzin wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Podawać ciasto z bitą śmietaną lub lodami.