Placek rybny to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 10,58 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. Jeśli masz marchew, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym.
Instrukcje
1
Podsmaż seler, marchew i czosnek w 3 łyżkach oliwy z oliwek przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mleko, szpinak, groszek, parmezan, jajka, pietruszkę, musztardę Dijon, sól i płatkowany halibut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Halibut
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Takie Jak M&m's
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(albo Zwykłe)
3
Wlać do naczynia do pieczenia 2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Zmiksować puree ziemniaczane z
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
szalotki i rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.