Placek pasterski z półksiężycem
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Ciasto pasterskie z półksiężycem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 246 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko nielicznym bardzo spodobała się ta Szkocka potrawa. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby, przyprawy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto pasterskie Paleo, Zapiekanka z półksiężycem, oraz Zapiekanka Z Półksiężycem podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. Spray 11x7-calowy (2-kwartowy) szklane naczynie do pieczenia ze sprayem do gotowania.
Rozgrzej 12-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Na patelnię dodać wołowinę, cebulę i marchew; posypać solą i pieprzem. Gotować 3 do 5 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa.
Wymieszać z włoską przyprawą, grzybami, groszkiem i sosem do makaronu.
Podgrzać do wrzenia. Gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Otwórz puszkę ciasta; nie rozwijaj. Ząbkowanym nożem pokroić ciasto na 1-calowe plasterki. Ułóż plasterki wycięte z boku wokół krawędzi zapiekanki.
Posmarować roztopionym masłem, posypać parmezanem.
Piec od 18 do 23 minut lub aż bąbelki i półksiężyce będą złotobrązowe.