Placek kokosowo-brzoskwiniowy z lodami Bourbon-Pecan

Placek kokosowo-brzoskwiniowy z lodami Bourbon-Pecan
Placek kokosowo-brzoskwiniowy z lodami Bourbon-Pecan może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, bourbon, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lody brzoskwiniowe z sosem Bourbon-Karmel, Bourbon Peach Cobbler, oraz Bourbon Peach Cobbler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować lody, połącz lody waniliowe, posiekane orzechy pekan i bourbon w misce; przykryj i zamrozić mieszaninę przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 2 szklanki mąki, 3 łyżki cukru granulowanego, proszek do pieczenia, i 1/4 łyżeczki soli w robocie kuchennym; Puls 2 razy lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać kokosowy i masło; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
5
Połączyć mleko i żółtka jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
6
Wyjąć 1 łyżkę mieszanki mleka; odstawić. Z włączonym procesorem powoli wlewaj pozostałą mieszaninę mleka przez rynnę spożywczą; pulsuj 5 razy lub tylko do wymieszania. Delikatnie naciśnij mieszankę do kwadratu 6 cali na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, na prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Aby przygotować nadzienie, połączyć pokrojone w plasterki obrane brzoskwinie, brązowy cukier, 6 łyżek mąki, gałka muszkatołowa i szczypta soli w dużej misce; łyżka do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wyjmij jeden arkusz folii z ciasta; umieść ciasto na mieszance brzoskwiniowej, dociskając do krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Usuń pozostały arkusz folii z tworzywa sztucznego; wymieszaj ciasto z zarezerwowaną mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Pokrój 6 (2-calowych) plastrów w cieście i posyp 1 łyżką cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CiastoCiasto
13
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Odstawić 30 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
15
Podawać z lodami Bourbon-pecan.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn