Placek Brzoskwiniowy
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Placek brzoskwiniowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 133 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać mix, mleko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. W rondlu 4-quart wymieszaj 1/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i cynamon. Wymieszać z brzoskwiniami, wodą i sokiem z cytryny.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Wlać do ungreased 8-lub 9-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 1 łyżka cukru, mleko i stopione masło, aż miękkie formy ciasta.
Upuść ciasto przez 6 łyżek na gorącą mieszankę brzoskwiniową.
Pozostałą 1 łyżkę cukru posypać ciastem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.