Placek brzoskwiniowo-malinowy-Tini z kremem Dream
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj brzoskwinię i Malinę z kremem Dream Cream. Ten przepis służy 20 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka śmietany, ekstrakt z wanilii, Skórki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Brzoskwiniowy Malinowy, Placek Brzoskwiniowy Malinowy, oraz Bruk Brzoskwiniowo-Malinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Płaszcz 10 na 12-calową patelnię do pieczenia z nieprzywierającym sprayem lub olejem.
Umieść 1 skórkę na patelni. Zrób otwory w skorupie widelcem lub nożem i piecz przez 10 do 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Odcedzić sok z brzoskwiń i wypełnić przygotowaną skórkę, aż 3/4 wypełnią brzoskwinie.
Połącz wszystkie składniki kostka brukowa, z wyjątkiem pozostałej skórki i rozłóż na brzoskwiniach. Na desce do krojenia ułóż pozostałą skorupę ciasta płasko i pokrój na 10 pasków.
Umieść 5 pasków po przekątnej na bruku i 5 innych po przekątnej w przeciwnym kierunku. Włożyć z powrotem do piekarnika i piec przez 45 do 55 minut, aż skórka będzie złoty kolor.
Udekoruj malinami i liśćmi mięty i podawaj z kremem Dream.
Umieść wszystkie składniki w misce do miksowania i ubijaj do wymieszania.
Umieścić w lodówce na 1 godzinę przed użyciem.