Piłka Nożna Niedziela Piwo Zupa Serowa

Piłka Nożna Niedziela Piwo Zupa Serowa
Football Sunday Beer Cheese Soup może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 26g białka, oraz 48 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cebulę, mąkę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Football Eats: Precel Dog Bites with Beer Cheese Dip, Piłka Nożna Niedziela Salsa, oraz Łyżki czekoladowo-pomarańczowe "piłkarskie" na niedzielę Super Bowl.

Instrukcje

1
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; ugotować cebulę i czosnek w maśle, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać sos Worcestershire i piwo; doprowadzić do wrzenia przez 3 do 5 protokół. Bulion z kurczaka wymieszać z musztardą. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wlać pół na pół mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MusztardaMusztarda
PiwoPiwo
3
Wrzucić razem rozdrobniony ser Cheddar i mąkę w misce; dodać do płynnej mieszaniny w małych partiach, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce ubić skrobię kukurydzianą i ciepłą wodę, wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SerSer
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzać i wymieszać do zgęstnienia; podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn