Pięcioskładnikowe Kwadraty Rabarbarowe
Pięcioskładnikowe kwadraty rabarbarowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz masło, jajka, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kiełbasowe 3-Składnikowe, Placki Truskawkowo-Rabarbarowe, oraz Placki Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Rezerwa 2 łyżki mieszanki ciasta. W dużej misce pokroić masło w pozostałą masę tortową, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż się kruszy. W dnie ungreased 13x9-calowy patelni, pat 2 filiżanki mieszaniny. Zachowaj pozostałą kruchą mieszaninę do polewy.
W dużej misce, beat reserved 2 łyżki ciasta wymieszać, cukier i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Wymieszać z rabarbarem.
Zalać częściowo upieczoną skórkę.
Pozostałą kruchą mieszaninę posypać wierzchem.
Piec 45 do 50 minut dłużej lub aż złoty kolor i środek jest ustawiony. Lekko ostudzić przed podaniem.
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.