Pizze Z Tostami Czosnkowymi

Pizze Z Tostami Czosnkowymi
Czosnek tosty pizze trwa z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 97 centów za porcję. To danie główne ma 213 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chleb czosnkowy, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sos do pizzy i kilka innych składników, możesz go zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest tak wybitne. Pizze Z Tostami Czosnkowymi, Pizze Z Pieczywem Czosnkowym, oraz Pizze Z Pieczywem Czosnkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść chleb czosnkowy w wyłożonej folią 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Posmaruj sosem do pizzy; na wierzch z pepperoni i serem. Broil 3-4 w. od ognia przez 4-6 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Fantini Sangiovese. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
Granat czerwony kolor. Intensywny i trwały, owocowy z winną nutą i przychylnością drewna. Średnie ciało, dobre taniny, zrównoważone i gotowe do picia.Doskonałe ze wszystkimi typowymi daniami włoskiej tradycyjnej kuchni, z mięsem i pieczoną rybą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn