Pizze Wiosenne
Wiosenne pizze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 27g białka, oraz 26g tłuszczu. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz grubą sól morską, oliwę z oliwek, ciasto do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wiosenna Pizza Warzywna, spring-inspired orkisz crust pizze, oraz Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. podziel ciasto na 4 kawałki na posypanej mąką powierzchni.
Blachę do pieczenia posmarować oliwą z oliwek. Rozciągnąć ciasto na cztery 6-calowe rund; miejsce na blasze do pieczenia i piec do złotego, o 12 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Wrzucić rampy lub szalotki z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić koszerną solą.
Saute aż tylko zwiędły, o 1 minuta.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić na kawałki.
W misce wymieszać ricottę, skórkę cytrynową, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz sól morską i pieprz.
Skórki posmarować oliwą z oliwek (to ochroni je przed rozmoczeniem), następnie rozprowadzić mieszaniną ricotty i doprawić solą morską. Top z rampy lub szalotki. Powrót do piekarnika, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Na wierzchu pizze z bazylią, parmezanem i odrobiną oliwy z oliwek.