Pizze Pepperoni Portobello

Pizze Pepperoni Portobello
Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 5. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, mieszankę czterech serów, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meksykańska Pizza Pepperoni, Pizze Warzywne Pepperoni, oraz Pełnoziarniste Pizze Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. macierzystych 6 (5-calowy) portobello grzyby i skrobać skrzela z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pędzel 1 1/2 Łyżki. oliwa z oliwek na całej grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Umieść na dużej, obramowanej nonstick blachy do pieczenia, wydrążonej stronie do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec przez 10 minut i wyjąć z piekarnika. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Używając ręczników papierowych, usuń nadmiar wilgoci z zagłębień grzybów i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Rozprowadzić 1 Łyżkę. słoiczki sos do pizzy w jamie każdego grzyba. Podziel 2 oz. pokrojony Indyk pepperoni i 1 Zielony pieprz, posiekany i cienko pokrojony, równomiernie między grzybami. Top każdy z 1/4 szklanki rozdrobnionej włoskiej mieszanki czterech serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk PepperoniIndyk Pepperoni
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Sos Do PizzySos Do Pizzy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Powrót grzyby do piekarnika i piec, aż ser bulgotnie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn