Pizze Pepperoni Portobello

Pizze Pepperoni Portobello
Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 5. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, mieszankę czterech serów, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meksykańska Pizza Pepperoni, Pizze Warzywne Pepperoni, oraz Pełnoziarniste Pizze Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. macierzystych 6 (5-calowy) portobello grzyby i skrobać skrzela z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pędzel 1 1/2 Łyżki. oliwa z oliwek na całej grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Umieść na dużej, obramowanej nonstick blachy do pieczenia, wydrążonej stronie do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec przez 10 minut i wyjąć z piekarnika. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Używając ręczników papierowych, usuń nadmiar wilgoci z zagłębień grzybów i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Rozprowadzić 1 Łyżkę. słoiczki sos do pizzy w jamie każdego grzyba. Podziel 2 oz. pokrojony Indyk pepperoni i 1 Zielony pieprz, posiekany i cienko pokrojony, równomiernie między grzybami. Top każdy z 1/4 szklanki rozdrobnionej włoskiej mieszanki czterech serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk PepperoniIndyk Pepperoni
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
7
Powrót grzyby do piekarnika i piec, aż ser bulgotnie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn