Pizza Śniadaniowa
Pizza śniadaniowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 463 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, mieloną kiełbasę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać schłodzone rolki półksiężyca, możesz podążać za tym daniem głównym z Szybkie Obroty Wiśniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pizza Śniadaniowa, Śniadanie Pizzan II, oraz Pizza Śniadaniowa.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężyc rolki i naciśnij na dole i częściowo w górę boki 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia; naciśnij perforacje do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż kiełbasa kruszy się i nie jest już różowy.
Dobrze odcedzić i równomiernie posypać skórką.
Przygotować mrożone Brązy haszowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i równomiernie łyżkę kiełbasy.
Posyp rozdrobniony ser równomiernie na placki ziemniaczane. (Przykryć i schłodzić do 24 godzin, w razie potrzeby.)
Ubijamy jajka i kolejne 3 składniki, równomiernie polewamy serem.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub aż zestaw.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.