Pizza z przegrzebkiem i bekonem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz boczek, przegrzebki, mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Empanadas Z Bekonem I Przegrzebkiem, Przegrzebki z boczkiem, oraz Kabobs z przegrzebkiem i bekonem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na pizzę w 12-calowe kółko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Rolka
3
Tocz krawędzie do wewnątrz, aby utworzyć grzbiet wokół pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
4
Ciasto na pizzę umieścić na kamieniu do pizzy, który został posypany mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do Pizzy
5
W małej misce, wymieszać razem sos marinara i śmietany, aż zostanie dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Marinara
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozprowadzić sos równomiernie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
7
Boczek posypać równomiernie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
SOS
8
Połączyć mozzarellę z parmezanem i posypać je równomiernie na boczek. Top ser z przegrzebki, które powinny być rozmieszczone równomiernie na powierzchni pizzy.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.