Pizza z przegrzebkiem i bekonem
Pizza z przegrzebkiem i bekonem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz boczek, przegrzebki, mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Empanadas Z Bekonem I Przegrzebkiem, Przegrzebki z boczkiem, oraz Kabobs z przegrzebkiem i bekonem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na pizzę w 12-calowe kółko.
Tocz krawędzie do wewnątrz, aby utworzyć grzbiet wokół pizzy.
Ciasto na pizzę umieścić na kamieniu do pizzy, który został posypany mąką kukurydzianą.
W małej misce, wymieszać razem sos marinara i śmietany, aż zostanie dokładnie połączone.
Rozprowadzić sos równomiernie na skórce.
Boczek posypać równomiernie sosem.
Połączyć mozzarellę z parmezanem i posypać je równomiernie na boczek. Top ser z przegrzebki, które powinny być rozmieszczone równomiernie na powierzchni pizzy.
Piec pizzę przez 16 do18 minut, aż ser jest bąbelkowy i przegrzebki są gotowane.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.