Pizza Quattro Stagioni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, ser o smaku pizzy crust, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Cztery Pory roku z jeziora Como: Crostata di Quattro Stagioni, Pizza Quattro Formaggi, oraz Pizza Quattro Formaggi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Rozprowadź sos do makaronu na skorupie pizzy, pozostawiając 1-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Pieprz Arbolowy
3
Posypać parmezanem, wierzch z pieczarkami i nast. 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.