Pizza Pepperoni
Dwie-Pepperoni Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 22 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oscar mayer pepperoni, paski pieprzu, sos do pizzy classico i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. z łyżką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pizza Pepperoni & Pepper, Pizza Pepperoni z szalotką i czerwoną papryką, oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia; spread z sosem.
Top z 3/4 szklanki sera, papryka i pepperoni; posypać pozostałym serem.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, aż skórka będzie lekko rumiana i ser topi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.