Pizza Owocowa Z Grilla
Pizza z grillowanymi owocami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką truskawki, jagody, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, oraz Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
W misce wymieszać zmiękczone masło, ser śmietankowy, cukier i ekstrakt z migdałów. Ubić mikserem ręcznym na małej prędkości, aż będzie gładka i kremowa. Odstawić.
Połącz miód i wodę w małej misce. Mieszaj, aż miód się rozpuści. Odstawić.
Rozwiń ciasto na pizzę na gorącym naoliwionym grillu. Gotować przez 4 minuty z każdej strony. (Wskazówka: Użyj arkusza cookie jako dużej szpatułki podczas przerzucania skorupy i wyjmowania z grilla.)
Posmaruj mieszanką miodu i gotuj jeszcze 2 minuty.
Rozłóż mieszaniną twarogu i ułóż owoce na wierzchu.
INDOOR: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania; odstawić. Ostrożnie rozwałkuj ciasto i połóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Naciśnij ciasto palcami, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13 na 9 cali.
Wymieszać ciasto z mieszaniną miodu i piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut lub aż skorupa zmieni kolor na złoty.
Wyjąć skórkę z piekarnika i góry zgodnie z zaleceniami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.