Pizza Nadziewana Serem Sznurkowym

Pizza Nadziewana Serem Sznurkowym
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić pizzę z nadziewanym serem sznurkowym w domu. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 647 kalorii, 26g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką przyprawy, cebulę, serek sznurkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pizza z kiełbasą jabłkowo-drobiową z makaronem i serem faszerowanym, Nadziewana Dynia Spaghetti z pomidorami, oliwkami, Tunanem i serem sznurkowym, oraz Pizza Z Nadziewaną Skórką.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedź i odstaw na bok. W misce wymieszaj 2-1 / 2 szklanki mąki, 1 łyżkę włoskiej przyprawy, drożdże, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W rondlu podgrzej wodę i olej do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj do suchych składników; ubijaj tylko do zwilżenia. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
4
Odstaw na 5 minut.
5
Posyp mąką kukurydzianą natłuszczoną 14 cali. patelnia do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 15 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
7
Przełóż na przygotowaną patelnię, pozwalając, aby ciasto przeszło przez krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Pokrój ser sznurkowy na pół wzdłuż; umieść wokół krawędzi patelni. Złożyć ciasto na ser sznurkowy; szczypta do uszczelnienia. Ciasto dokładnie nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Piec w temperaturze 375° przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Połącz sos do pizzy i 2 łyżeczki włoskiej przyprawy; rozłóż połowę na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Sos Do PizzySos Do Pizzy
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
11
Posyp mieszanką wołową i grzybami; przykryj pozostałą mieszanką sosu do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12
Posyp posiekanymi serami i pozostałą włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
13
Piecz przez 18-20 minut lub do momentu, gdy ser się rozpuści, a skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn