Pizza Kimchi z boczkiem

Pizza Kimchi z boczkiem
Przepis Kimchi Pizza z boczkiem może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1450 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś zielenie scallion, ostry cheddar, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kimchi, bekon i pizza z grzybami Shiitake, Bibimbap z boczkiem i Kimchi, oraz Spaghetti Kimchi z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F i umieść stojak na dolnej półce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść 2 filiżanki kimchi i gruszki w misce robota kuchennego. Zmiksować na grube puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Spuścić płyn z pozostałej kimchi do robota kuchennego, a następnie posiekać na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Gotować boczek w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż chrupiące i większość tłuszczu wytworzył, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podczas gotowania boczku rozwałkuj ciasto na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Wytnij kawałek pergaminu, aby pasował do tyłu odwróconej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku na dolnej półce. Pergamin lekko odkurzyć mąką. Podziel ciasto na pół,a następnie rozciągnij lub zwiń 1 kawałek ciasta w 11-calową rundę bezpośrednio na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Gdy boczek jest chrupiący, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść połowę boczku do wyłożonego papierowym ręcznikiem talerza, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Dodać puree z kimchi do pozostałego boczku na patelni. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżeczkę oleju sezamowego. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
KimchiKimchi
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Aby złożyć 1 pizzę, rozłóż połowę sosu kimchi na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
11
Połowę obu serów posypać sosem kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
12
Połowę posiekanej kimchi rozłożyć na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
KimchiKimchi
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Posmaruj skórkę połową pozostałego oleju sezamowego i posyp połową nasion sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
14
Ostrożnie podnieś pergamin na rozgrzaną blachę do pieczenia. Gotować, aż skorupa jest złoty brąz i ser jest bąbelkowy, 8 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
15
Wyjąć z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Posypać połową zarezerwowanego boczku i udekorować plasterkami szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
17
Powtórz z pozostałymi składnikami, aby zrobić 1 więcej pizzy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn